Even voorstellen

Mijn naam is Priscilla Vos.
Ik ben in 1980 geboren en getogen in Nijmegen waar mijn moeder vanaf mijn basisschool periode een all-round Beauty instituut heeft gehad voor meer dan 20 jaar.

Dus ben ermee opgegroeid.

In 2011 ben ik mijn eigen salon begonnen in Nijmegen, en sinds 2021 ben ik in een grotere salon gevestigd in heumen


Ikzelf heb al jaren geleden de all-round manicure/nagelstyling/SPA/Nail-art en nagelstyling diploma's van OPI afgerond. En daarnaast ben ik een erkend Provoet Pedicure. En sinds 2018 ook diverse massage technieken waaronder Reflexologie (helaas zijn door drukte dezr behandelingen tijdelijk gestopt)door mijn erkening van Provoet en o.a. BATC worden sommige behandelingen bij mij vergoedt door het ziekenfonds (mits u aanvullend verzekerd bent)


Ik vind het leuk en intressant om op de hoogte te blijven en als ik denk dat iets een toevoeging van waarde heeft aan mijn salon leer ik bij. Tevens geef ik ook harsbehandelingen, en verf ik wimpers en wenkbrauwen.


Of u nu heerlijk wilt relaxen, even snel een harsbehandeling, mooie vorm/kleur wenkbrauwen, verzorgde handen, nagels of voeten wilt of eindelijk verlost wilt zijn van die vervelende ingegroeide teennagel, bij mij bent u aan het juiste adres.


Ik werk met diverse bekende merken en wil alleen het beste voor mijn cliƫnten voor een leuke prijs, want
het leven is al duur genoeg. Alle producten zijn bij mij ook te koop en heb ik het niet dan kunt u ze altijd bij mij bestellen. Naast de verzorgingslijn en cadeaubonnen,vooral rond de feestdagen word mijn salon aangevuld met leuke artikelen voor jezelf of om te geven voor hem en haar.

Ook ben ik per mei 2022 een pick up geworden voor versturen en aannemen van diverse post-pakketten 


Mijn salon izit aan de dorpstraat in heumen

Is op begane grond, dus geen trappen. En heeft parkeergelegenheid.

Hopelijk tot ziens,

Groeten Priscilla Vos


* Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.  

Like mijn facebook pagina en blijf zo op de hoogte van laatste nieuwtjes en beoordelingen van andere tevreden clienten.

Maak afspraak !